Black friday

black friday massage tilbud

Black friday massage give away!

Kender du en der er værdigt trængende til en massage eller på anden vis har fortjent lidt omsorg?

massage gavekortVi udlodder idag Black Friday et gavekort på en times massage, til en af dem, der trænger mest. Kender du en der har brug for en god massage, men måske ikke selv har råd eller overskud, så fortæl med et par linjer, hvem du dedikerer til at være med i udtrækningen om en times massage.

Det kan også bare være en der har fortjent det, en der døjer med smerter, stress eller som bare ikke er lige så god til at tage sig af sig selv som af andre.

Vi offentliggører på facebook siden  hvem den heldige vinder er når vi har kigget kommentarene igennem.  Det bliver i løbet af weekenden.

Vinderen skal bare give os sin emailadresse så vi kan sende gavekortet.

Der kan vælges imellem samtlige massager hos God Krop i København.  Klinikken ligger tæt på nørreport og søerne.  Og der er et dejligt team af dygtige massører, der står klar til at tage imod den heldige.  Tiden kan bookes online.

God weekend fra os hos God Krop

2 responses on “Black friday

 1. Sally siger:

  Jeg vil nominere Annfríð Hansen til en massage. Hun er foruden en god veninde,også en travl frisør med egen salon belligende lige om hjørnet fra jer, Hansen og Co i Nansensgade.
  Jeg er selv massør men bor pt i Jylland så jeg kan ikke selv træde til. Ved dog at hun som frisør altid har brug for massage.

  • Rasmus siger:

   ja hun er da virkeligt nærmest nabo til God krop 🙂 Hold øje med facebooksiden. det bliver der vi bekendtgør hvem der får massage.

   Vh Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *