Lars

Mød vores massør Lars

Jeg er 43 år og har over 13 års fuldtidserfaring i fysiurgisk massage hos diverse virksomheder og klinikker i København, Nord- og Midtsjælland (fra Helsinge i nord til Bjæverskov syd). Min personlighed vil jeg betegne som venlig, imødekommende, tillidsvækkende og humoristisk.

Jeg lever sundt og holder mig selv i god fysisk/psykisk form med motion og selvudvikling via kurser samt sparring med kollegaer og venner inden for branchen for at kunne yde mit bedste fra første til sidste klient. Massage og kontakt til mennesker ligger meget naturligt for mig, da jeg nærmest har fået det ind fra “barnsben” via min mor, der i en lang årrække havde eget institut for massage, yoga, fitness mm.

Kompetencer som massør

Jeg er en kompetent, effektiv og præcis behandler med et godt flow og fin teknik. Jeg har en god kontakt med dig som klient og lægger stor vægt på dine personlige grænser og blufærdighed, samt hvad der skal til for at skabe en god, rar og afslappet stemning i behandlingen. Respekt for personlige grænser er alfa-omega for en effektiv og dybdegående, men stadig behagelig behandling.

Jeg holder utroligt meget af mit erhverv som fysiurgisk massør og er meget glad for mine faste klienter og den positive feedback jeg får. Jeg har stor erfaring med mange typer af arbejdsrelaterede skavanker lige fra IT- medarbejderen (bl.a. musearm nakke/skuldre mm.) til smeden på Vandværket (ryg/nakke/ben/knæ mm) samt Sosu-hjælperen med det udfordrende fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Massage uddannelse og erfaring

Uddannelse:

2013 -2013 Uddannelse hos Innowell. Med henblik på RAB/momsfritagelse. (410 lektioner) Anatomi/fysiologi sygdomslære/patologi, psykologi, klinikvejledning mm.

Uddannelse:

2000 – 2001.  1 årig. Uddannelse i Fysiurgisk massage hos MUSCULUS/Kbh. (431 lektioner)

Kursus:

2015.  Lægeeksamineret Fysiurgisk massør (praktik) karakter 9.

2013.  Eksamen i sitautionshåndtering (case) karakter 11.

2002.  Eksamen i anatomi, fysiologi & sygdomslære (teori) karakter 11.

Kursus i Cupping & Gua-sha (2015)

Enneagram (Think about it) (2013)

Kursus i genoptræning og stræk (MUSCULUS 2002)

Deltaget ved div. events som massør bla. Copenhagen Marathon, DHL-Stafet mm.

Tilknyttet som underviser i fysiurgisk massage hos Musculus/Kbh, hvor jeg stod for undervisningen i fysiurgisk massage praktik for hold KUW0102-2. Start september 2001 til og med eksamen august – september 2002.

2013-2014 Massør hos Kiropraktisk Klinik i Vanløse v Anja Aabech Kramer og Helle Dahlhoff. Tværfagligt samarbejde på tværs af kiropraktik og massage. (Udtalelse fra klinikken)

2013-2015 Massør hos klinik Den Blå Delfin på Amager.

2013-2013 Frivillig hos Dansk Røde Kors. Frivillig på mødestedet ”Banen” i Kbh NV.

Samt mange andre klinikker og firmaer.