Massør søges

Professionel massør søges hos God Krop!

Leder du efter et job som massør?  Har du en relevant uddannelse indenfor massage og kropsbehandling, og lever du op til RAB eller/og statens krav til momsfritagelse, så er det måske dig vi leder efter.

Massør søgesPt har vi primært brug for hjælp til aften og formiddagsvagter, weekendarbejde samt hjælp til mobilmassage (altså udekørende), og lidt i firmaaftaler.

  • Det forventes at du har gå på mod, positiv og smilende, er engageret både i dit arbejde og klinikken, er i stand til at give vores klienter en oplevelse ud over det forventelige og at du er i stand til at arbejde selvstændigt når det kræves.
  • Arbejdet vil både kunne foregå i klinikken i Kbh og som udekørende massør til virksomheder og private.  Det er derfor en fordel hvis du har kørekort, men ikke et krav.
  • Vi ser gerne du kan være fleksibel, da en af fordelene ved at arbejde hos God Krop netop er at du selv i høj grad er med til at planlægge dine arbejdstider.

God Krop er blandt andet kendt for at give gode effektive dybdegående massager som behandling og forebyggelse, massage til gravide, men også for at være det sted hvor du bliver mødt af glade behandlere, der vil gøre hvad de kan for at hjælpe klienter bedst muligt, samt give en dejlig omsorgsfuld afstressende oplevelse.

  • Du skal kunne læse/skrive/forstå og tale dansk og minimum engelsk som andet sprog.
  • Du matcher som person God Krops image, på den måde at du fremstår som sund, positiv og afbalanceret.

Da God Krop skal kunne tilbyde en bredere vifte af behandlinger, også gerne inden for wellness og skønhed, er det selvfølgeligt bare en ekstra bonus hvis du har evner og kunnen inden for dette.

Det kan være alt fra zoneterapi til ansigtsbehandlinger.  Men det mest ønskelige er selvfølgeligt massagerelaterede behandlinger.

Du vil blive ansat på lige vilkår med de andre ansatte i klinikken, og lønnen følger den officielle lønstatistik for massører.  Du vil høre mere om dette ved henvendelse.  Du kan også vælge at skrive regning hvis du har cvr nummer.

Der vil ikke kunne tilbydes fuld tid med det samme, men det vil bestræbes at få så mange timer til dig som muligt, så hurtigt det kan lade sig gøre.

Målet vil være del eller fuldtid alt efter dine ønsker og evner.

Opgaverne vil variere imellem alt fra massagebehandling, journalskrivning og klargøring imellem klienter, håndtering af betaling, evt. artikelskrivning og opdateringer på sociale medier som facebook mm. Indkøb, rengøring og alle forventelige arbejddsopgaver der kan forventes ved drift af klinik.

Dine nye massør kollegaer…

Teamet består pt. af Rasmus som startede God Krop for 6 år siden, Joanne som arbejder fuldtid, Birgitte som ved siden af arbejdet med massage læser til fysioterapeut, Mette der også studere ved siden af arbejdet hos God Krop,
Lars som er en erfaren massør, Dennis og Casper som er massører og fysioterapeuter samt  massør Monica.

Vi vægter kollegialitet meget højt, og ser gerne at du indgår på en naturlig og venskabelig måde i teamet.

Når der er ønsker og forslag lyttes der til dem og kan de føres ud i livet eller prøves af, gør vi det!

Er du interesseret i at fortælle lidt om dig selv og hvad du kan, så vil vi blive glade for at få en mail fra dig.

I mailen skal du skrive job som massør i emnefeltet, skrive lidt om dig selv og hvad du kan bidrage med, samt uddannelse og et vellignende billede.  Du er meget velkommen til at finde Rasmus Ramskov på linkedin eller facebook.

Jeg vil gerne lige understrege at vi får en del henvendelser, hvor der enten mangler billede, relevant info, hvor det virker som om at det er en mail der lige er sent afsted uden den store tanke for at der sidder en og skal læse den i den anden ende osv.  En del af disse når jeg desværre ikke at besvare.

Kommer vi i kontakt, skal vi udover et møde også finde ud af om de praktiske kundskaber matcher niveauet hos God Krop.

Vh Rasmus og teamet.